FIRMAET

Nissens Malerfirma

Jeg stiftede Nissens Malerfirma tilbage i 2014, som 21-årig efter endt læretid. Jeg har altid haft et ønske om at drive min egen virksomhed og da chancen bød sig valgte jeg at springe ud i det – jeg var/er af den opfattelse, at engagement, vilje, og en evig hunger efter udvikling med tiden skaber gode resultater, hvilket jeg i dag har fået bekræftet.

I al beskedenhed kan jeg i dag bryste mig af, at jeg driver et sundt firma der lægger vægt på, ikke alene professionalisme og evnen til at udføre et pænt stykke arbejde, men også traditionelle kerneværdier såsom tillid, respekt og pli.

Nissens Malerfirma er beliggende i Korsør, men jeg kører stort set over hele Sjælland. Jeg har blandt andet udført opgaver i København, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Næstved, Holbæk Slagelse, Ringsted, Køge, Solrød, Enø osv.

Arbejdsopgaver

Jeg arbejder primært for privatkunder, da jeg holder meget af, at være medvirkende til at opfylde folks boligønsker hvad end det er maling af en flyttelighed, spartling og opsætning af vægbeklædning, lakering af paneler eller facaden udenfor der trænger til en overhaling. Om det er ét eller ti værelser er mig underordnet, da jeg mener, at alle mine kunder er lige vigtige uanset hvor meget de ønsker udført og uanset om det er nye eller tilbagevendende kunder.

Forløbet

Selve forløbet foregår typisk således, at når jeg er blevet kontaktet angående en opgave, kommer jeg ud og kigger på det og derefter giver et uforpligtende tilbud. I så fald, at tilbuddet bliver accepteret lægger vi i fællesskab en plan over hvordan vi bedst muligt opnår et resultat og en proces der lever op til jeres forventninger.

Kommunikation

Nissens Malerfirma er en enkeltmandsvirksomhed hvilket for dig som kunde betyder, at kommunikationen gennem hele forløbet er i top, da jeg kommer og giver tilbud, udfører opgaven og til slut sender en faktura – pure and simple. Skulle der under arbejdets udførelse være spørgsmål af nogen art er jeg altid til at komme i kontakt med.


Brighter teachers are the best hope we have of increasing student domyhomework.guru performance.

Navn

Email

Telefon

Din besked